INFO COMENZI

Cautarea anvelopelor

Pentru a gasi anvelopele cu dimensiunile corespunzatoare motocicletei dvs. va rugam a folosi cataloagele online oferite de catre producatori.

In momentul in care stiti dimensiunile, va rugam a motorul de cautare de pe prima pagina sau functia de cautare. Pentru functia de cautare puteti scrie orice caracteristica a anvelopei si se va cauta produsul care intruneste toate conditiile (ex; DUNLOP QUALIFIER 120 - va gasi toate anvelopele care intrunesc simultan cele 3 cuvinte).

DOT-uri

Pentru anumiti furnizori nu avem posibilitatea cunoasterii DOT-ului inainte de livrarea. Acestia mentioneaza ca anvelopele sunt in termenul normal de valabilitate, si sunt supuse conditiilor de garantie pentru defecte de fabricatie, conform legii. Exista situatia in care anvelopele au vechime intre 3 - 5 ani, in special in cazul lichidarilor de stoc, acolo unde preturile sunt reduse chiar si sub costul de productie.

Stocuri si termene de livrare

Avand in vedere ca exista mai multe surse de aprovizionare, exista posibilitatea ca anumite anvelope (in special cele de la promotie) sa nu mai fie disponibile in ziua comenzii dumneavoastra. Desi ne asiguram ca primim informatii si tinem site-ul actualizat, se poate intampla ca o anvelopa sa se fi vandut deja.

Stocurile de pe site se actualizeaza zilnic, si sunt stocuri la furnizori. Exista furnizori locali, caz in care livrarea se poate face chiar in aceeasi zi, si furnizori externi, caz in care livrarea dureaza 5-10 zile. Comenzile catre furnizorii externi se fac de doua ori pe saptamana.

Pentru a afla cu exactitate termenul de livrare, va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda.

Stocuri locale: PIRELLI, DUNLOP, MITAS, KENDA, SAVA.

Stocuri externe: MICHELIN, METZELER, CONTINENTAL, BRIDGESTONE, AVON

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.